top of page

SERVICE

Du kan bestille time HER

Mercedes service

Andre bilmerker

Mercedes kaller servicene sine for A og B servicer, og derunder A1, A2, B1, B2 osv. 

A-service er en mindre service som i all hovedsak består av olje, oljefilter og inspeksjon etter kontrollpunkter. I noen tilfeller vil bilen også trenge f.eks luftfilter eller drivstoffilter, men dette vil bilen med om når man kobler seg til systemet på verkstedet. 

En B-service er en større service der utgangspunktet er olje, oljefilter, inspeksjon etter kontrollpunkter, luftfilter, pollenfilter og drivstoffilter. Det kan også være bilen krever påfylling/bytte av bremsevæske eller tennplugger. 

Med det digitale servicesystemet kan vi sjekke hva bilen trenger på forhånd og dermed enklere gi riktig pris, dog er dette kun tilgjengelig på nyere biler. Dersom vi ikke har mulighet til å forhåndssjekke bilen, er det lettest å ta bilen inn for å sjekke hva den ber om, og deretter gi riktig pris når bilen er inne. 

Hos omtrent alle andre biler er det liten, mellom og stor service som gjelder. 

Et liten service inneholder kun olje og oljefilter, samt inspeksjon etter kontrollpunkter. Her vil du få beskjed dersom andre ting ses lurt å utbedre men det vil ikke være noe bilen krever, i motsetning til Mercedes. 

En mellomservice inneholder det vanligste filteret man bytter etter oljefilter, nemlig pollenfilter.  I tillegg er også olje og inspeksjon etter kontrollpunkter inkludert.

 

Ved den store servicen er standardpakken olje, oljefilter, inspeksjon etter kontrollpunkter, pollenfilter, luftfilter, drivstoffilter og bremsevæske.

Vi har også tilgang til Audi og BMW sitt digitale service system. Dersom du ønsker det, og har en bil som tillater det, vil vi laste opp servicen i online systemet og i bilen. Her kommer et tillegg på 90kr ink. moms, som er det portalene krever ved registrering. 

bottom of page