top of page

Mercedes bilverksted i Oslo

Vi i Tore Fronth´s Bil og Karrosseriverksted AS er et kvalifisert Mercedes-bilverksted, og utfører nødvendig arbeid og reparasjoner etter Mercedes sine egne retningslinjer. Vi bruker kun originale Mercedes- bildeler og som er godkjent for bruk i bilens garantitid. For å kvalitetssikre arbeidet benytter vi oss av spesialverktøy, utstyr og moderne diagnoseutstyr.

 

Vi har fagmekanikere med lang og allsidig erfaring med reparasjoner på Mercedes biler. For å sørge for at vi holder et høyt nivå i tillegg til teknisk utvikling, deltar vi jevnlig på kurs.

 

Kjent for kort ventetid

Vi får daglig deleleveranser fra lokale grossister. For deg som kunde betyr det kort reparasjonstid. I tillegg til rask behandlingstid utfører vi arbeidet til avtalt pris og til avtalt tid.

 

Vi oppfyller alle krav som stilles

Tore Fronth´s følger forretningsvilkårene som bilbransjen har inngått i samarbeid med NAF, KNA og Forbrukermyndighetene. Tore Fronth´s bidrar til at verkstedene oppfyller alle krav til profesjonell verksteddrift og tilbyr lokale bileiere et fullverdig, konkurransedyktig verkstedtilbud av høy kvalitet.

 

Dersom du er på utkikk etter et seriøst Mercedes bilverksted kan du trygt ta kontakt med oss i Tore Fronth´s!

bottom of page